Scroll to first image. See next images
See previous image Scroll to last image.

Chestnut House, Marton

Located in the conservation area of Marton, this early nineteenth century house has been remodelled and extended to provide a light and airy open plan family home.

Green oak, galvanised steel and glass have been used at the rear of the property to create a marked contrast to the traditional frontage.

Large areas of glazing on the South side make use of passive solar gain which combined with wood burning appliances serve to heat the house for most of the year, whilst blurring the boundary between inside and outside.

The integration between internal and external spaces has been continued within the garden with the creation of an external room constructed from Idigbo and zinc with an outdoor log burner for all year round use. additional space / projects